Inloggen zonder wachtwoord

Gemaakt door Wim Van Aelst, Gewijzigd op Mon, 31 Jul 2023 om 03:17 PM op Wim Van Aelst

Hoe kan ik een nieuw paswoord voor de Naturo(pathica) website aanvragen ?
U hebt geen paswoord meer nodig op onze site.

Aanmelden:
1. Klik op 'Login/Register'.
2. Geef het e-mail adres op waarmee u zich registreerde op de website.

3. U ontvangt een mail met een éénmalige link. Door hierop te klikken logt u zichzelf automatisch in.

U hoeft dus geen paswoord te onthouden.

Opgelet, de link opent automatisch in uw standaard browser.

U kan de link maar één keer gebruiken.

Als u de link wil openen in een andere browser, dan moet u deze eerst kopiëren alvorens er op te klikken.

Een voorbeeld maakt alles duidelijk:

U ontvangt een e-mail.

Klik op de link in de e-mail.

U ziet nu dat u ingelogd bent.

Via de tabjes bewerken > hulpverlener kan u eventueel aanpassingen aanvragen indien dit gewenst is.